петък, октомври 18, 2024

Петко Бачийски: В бизнеса с продажба на яхти съм от над 20 години, но не мога да нося отговорност какво правят с тях след продажбата им!

Date:

Сподели новината.

От медиите научих, че моето име се замесва в публичното пространство покрай задържаната преди няколко дни лодка в Царево. Единственото общо между мен и тази лодка е, че е продадена от нашата компания с нотариално заверен договор на клиент през миналатагодина, тъй като нашата фирма е официален представител на марката за България. Подчертавам,че когато един търговец примерно на автомобили продаде на свой клиент кола, ако с тази кола се извърши престъпление след една година, то търговеца няма как да носи отговорност за това. Аналогичен е случая и с тази лодка. Да, занимавам се с продажба на яхти от много години, познавам много от собствениците и капитаните им, но няма как да нося отговорност за лодките след тяхната продажба.

Понеже не виждам друга логична причина, подозирам, че замесването на моето име е и пореден опит за атака срещу брат ми, който в продължение на много години води биткисрещу корупцията и безобразията в страната, но въпреки всичките опити, не успяха да го купят, откажат или компрометират. Убеден съм, че и този път няма да успеят!

За финал искам да добавя, че имам безупречна репутация, която съм градил в продължение на десетки години и няма да позволя тя да бъде опетнена. В тази връзка заедно с моите адвокати по съдебен ред ще потърсим отговорност от всички, които се опитват да опетнят името ми.

DOGOVOR (1)

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

“Спартан” осигури медицински превоз на дете от София до Германия

Дежурен екипаж на самолет С-27J "Спартан" е осигурил медицински...

Растат добивите от тютюн през 2024 г.

Увеличават се средните добиви през 2024 г. Това става...

10 години по-късно ВКС осъди купувачи на гласове

Върховният касационен съд (ВКС) окончателно наложи наказания на трима...

Дълговете на държавните болници са над 600 млн. лв.

Дълговете на държавните болници са 639 121 000 лв.,...