петък, октомври 18, 2024

Кървава вендета пред дискотека в Кюстендил

Date:

Сподели новината.

Агресия пред дискотека в Кюстендил. Двама са ранени след нападение със сгъваем нож, а извършителят е задържан. Той е на 37 години и по данни на полицията преди да атакува е имало конфликт между него и пострадалите.

Нападението е станало в нощна на събота срещу неделя. Състоянието на единия от пострадалите е сериозно. Той е настанен в столична болница.

„Бяхме тръгнали на дискотека. Малко преди да стигнем до заведението моят приятел беше съборен на земята и наръган няколко пъти в белия дроб и сърцето. Опитах се да се намеся и бях последван от същата съдба”. Това разказа в ефира на „Здравей, България” единият от потърпевшите Теодор.

 

По думите му не е имало конфликт с нападателя. „Това, което видях е, че приятелят ми лежи в кръв на земята”, споделя младежът.

„Бяхме тръгнали и тримата към дискотеката и при разминаването с нападателя имаше разменена реплика „за брадата му”. Не е имало сбиване. Той просто тръгна към приятелите ми и започна да ги налага с ножа. Роберто лежеше на земята в кръв, а нападателят си тръгна все едно нищо не е станало. Не е проявявана агресия спрямо мен”, разказа Корнелия, което е очевидец на случилото се.

Извършителят е задържан. Той е с мярка за 72 часа. Прокуратурата вероятно ще поиска той да остане за постоянно в ареста.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

“Спартан” осигури медицински превоз на дете от София до Германия

Дежурен екипаж на самолет С-27J "Спартан" е осигурил медицински...

Растат добивите от тютюн през 2024 г.

Увеличават се средните добиви през 2024 г. Това става...

10 години по-късно ВКС осъди купувачи на гласове

Върховният касационен съд (ВКС) окончателно наложи наказания на трима...

Дълговете на държавните болници са над 600 млн. лв.

Дълговете на държавните болници са 639 121 000 лв.,...