четвъртък, септември 19, 2024

Ад с автобус край Бяла Слатина, кръв и писъци, вадят хората през прозореца

Date:

Сподели новината.

Автобус с работници на мездренския завод SEBN е катастрофирал във Врачанско, съобщи BulNews.
Инцидентът е станал тази сутрин на влизане във Фурен. Автобусът обирал работници из селата, когато се поднесъл на хлъзгавия от снега път и се обърнал върху къща.

При произшествието сред пътниците е имало ранени хора. Веднага е подаден сигнал на спешния телефон 112, но от там така и не изпратили спасителни екипи.

 

Наложило се хората сами да си помагат и да вадят пострадалите от автобуса. 33-годишен служител в завода – Александър Георгиев от село Михайлово, взел нещата в свои ръце. Насред паниката, в която всичките му колеги пищели от страх и болка, той успял да разбие прозорец на автобуса и започнал да вади хората.

В превозното средство имало около 15-20 работници. В продължение на доста време те чакали на място, но не пристигнали нито полиция, нито линейка.

В крайна сметка техни близки дошли с коли и ги прибрали, но автобусът още е там, а реакция от институциите няма. Изглежда заради влошената обстановка екипите не успяват да смогнат на всички подадени сигнали.

В конкретния случай, по-сериозно пострадалите са двама. Георгиев е със сцепена устна и натъртен крак, а негова колежка – със сцепeна глава в болница. Останалите хора са с по-леки наранявания.

Сподели статията:

Популярни

Още новини
Related

Жп кошмар край Чирпан

Пожар на локомотив спря влака София-Варна до Чирпан, съобщават...

Камиони сътвориха кошмар край Шумен

Временна организация на движението е въведена по АМ “Хемус“...

Заводи бягат от Северозапада, хиляди остават без работа

От началото на годината до края на август, за...

Бомба! Падат визите за българи за САЩ?

Включването на България в Програмата за безвизово пътуване на...